Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Vrem pentru micutii pacienti camere implantabile!

Proiect realizat

In timpul spitalizarii la noi in tara, Alex a suferit  mult si in ce priveste administrarea tratamentului cu citostatice. Montarea branulelor era un chin pentru el, mai ales ca pe perioada tratamentului de chimioterapie venele sunt mult mai sensibile si de cele mai multe ori era nevoie de multe intepaturi pentru montarea unei singure branule. In urma experientei din Franta am descoperit „banutii magici” si am decis sa aducem si în clinicile noastre de oncologie din tara camerele implantabile și cele necesare pentru efectuarea acestor implanturi, am efectuat training-uri specifice pentru medicii chirurgi si asistente medicale cu sprijinul si implicarea companiei BBraun .

Avantajele camerelor implantabile

Cresterea calitatii vietii,minimilizarea traumelor fizicesi psihice ale copilului si familiei acestuia

Usurinta si confort in timpul tratamentului

Utilizare indelungata (ani)

Implantare minim invaziva sub anestezie

Dezavantaje

Pericol de infectie daca nu sunt respectate masurile de igiena

Costuri mai ridicate la consumabile

Proiectul se deruleaza si in prezent. Colaboram cel mai des cu sectiile de oncologie din Cluj Napoca. Am reusit sa donam camere implantabile si ace speciale pentru aceste camere pana in acest moment (anul 2019) in valoare de 164.406 Ron.

In decursul anilor am avut alaturi de noi firme si personae fizice care ne-au sprijinit in realizarea proiectului : FSA Sisteme de Asamblare, SoftVision Fortech, DaVinci Ristaurante, GPV, Farmec, Class Fiscal Consulting, si multe alte firme carora le multumim pentru implicare.