Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Povestea noastră

Suntem Ioana și Claudiu (Brisc).

Povestea noastră a început în mai 2009, atunci când băiețelul nostru în vârstă de 3 ani a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer, numită neuroblastom. Am fost nevoiți să căutăm soluții în străinătate pentru a avea o șansă de supraviețurie fiindcă în țară nu se putea face un tratament complet. Astfel am ajuns în Franța, iar singurul lucru care mai stătea în calea începerii procedurilor medicale erau cei 110.000 euro necesari. Cu ajutorul prietenilor, cunoștințelor, apropiaților, prin mediatizarea cazului nostru, am reușit să adunăm suma necesară într-un timp scurt, foarte prețios dealtfel în asemenea situații. La începutul lunii februarie 2010, Alex al nostru era din nou un băiețel plin de viață și am revenit în țară.

Din acel moment au început frământările noastre, deoarece nu puteam să privim indiferenți la neputința și lipsa de speranță a celor care trăiau aceleași experințe ca și noi. Astfel, am decis să înființăm Asociația Umanitara ”ALEXANDRU DAMIAN”, prin intermediul căreia să încercăm să îmbunătățim și să ușurăm atât viața copiilor bolnavi de cancer cât și a aparținătorilor acestora.

Image2

MISIUNE

Image2

MEMBRI

Donează 2% pentru copiii bolnavi de CANCER